Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tankeflöde som du nog behöver läsa några gånger för att du ska kunna ta till dig den fulla innebörden i det jag förmedlar i detta ordflöde ...


Den allra största risken du löper med mig ...

... om du för mig
råkar vara ämnad
och öppnar dig ...

... är dels
att du utöver 
att få allt du dig önskat
och behöver,
inte någonsin
blir lämnad ...

... Att orrspelen blir
en naturlig del i ditt liv
eftersom du får mig
att känna det jag vill känna
i din närhet
och
när du mig berör ...

... får du vänja dig vid ...

... men så ock 
att tillsammans med mig
inte någonsin känna dig ensam
eller ha tråkigt när
jag är i samma rum som dig ...

Du får även vara beredd
på att känna dig lyssnad till,
bekräftad och sedd
av en man som mig
vilken inte kommer att
lämna dig ensam,
otrygg och rädd
någonsin i vår bädd ...

... eftersom jag
älskar och vill
vartendaste liten del
av hela din kropp och själ ...

Om du är ämnad för mig
och vågar älska mig jämväl
även om min aktuella konventionella
existentiella status ej
är den du normalt vant dig vid
att i ditt sökande 
som grundpreferens förvänta dig ...

... då är det jag förmedlar ovan
bara en liten bråkdel av allt det
du kommer att få känna
upptäcka och uppleva 
tillsammans med mig ...

Det vore synd
om du är den jag är ämnad för
och du ej ens vågar ta reda på
hur du känner inom dig
när du befinner dig i samma rum mig ...

... bara för att du 
håller dig till din
absoluta säkra konventionella
preferensmall ...

... oavsett hur många gånger
den fått dig och fortsätter 
att få dig på fall
i relationer vilka 
du snart nog inser
försätter dig i situationer
där du intet i närheten av
det du behöver och vill ha kan få
hur mycket du än av dig själv ger ...

Ty även om jag själv
är lika rädd för att det ska bli fel
som dig ...

.... så kan du inte få mig
om jag inte känner 
att du vågar och verkligen vill mig
i varje litet skrymsle och vrå inom dig
så som jag jämväl vill dig ...

Men om du vågar ta risken fullt ut
och får mig att känna det jag vill
få känna tillsammans med dig
i varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig  ...

... att det handlar om den äkta kärleken
och att den är ämnad att avnjutas
tillsammans med dig ...

- Då kommer jag inte våga riskera säga nej ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-23 06:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker att den här texten handlar om längtan efter anknytning, och hur svår den längtan kan vara när man efter många försök har lärt sig att det är förutsägbart obehagligt att knyta an till andra.
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP