Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns så många sätt att sätta ord på tankar och funderingar som berör det allra väsentligaste i våra liv ...


Tyvärr är historien överfylld med lyckliga ...

... potentiella kärlekshistorier
med synnerligen olyckliga slut ...

Allt för 
människors inneboende
rädsla inför att våga ta beslut
och verkligen visa nog
att de vill 
i tid 
innan kärleken 
eller
föremålet för kärleken dog ...

När du möter 
den potentiellt rätta 
äkta kärleken i ditt liv
är det enda du bör 
vara riktigt rädd inför
att ej ge dig själv
den tid du behöver ...

... eftersom det just då
är riktigt akut
om du vill lyckas fånga
det perfekta ögonblicket
utifrån vilket ni
tillsammans kan komma
att leva resten av era liv ...

... innan det redan är över
och tillfället flytt dig förbi ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-23 07:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Folk verkar ha bråttom med att bli kära. Det gillar inte jag. Klarar den tilltänkte inte av en långsam dans, då är han inte intressant.

Så tänkte jag när jag läste detta.
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP