Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots kyliga vindar emellanåt



din solstrålsblick
strök över
vagt frö inom mig

sen vände du undan
och gick


men jag lät det
sakta växa ändå

trots kyliga
vindar emellanåt


nu känner jag alltmer
att styrkefröet
slår rot

och jag ska värna
varsamt om det

trots kyliga
vindar emellanåt





Övriga genrer av Teresia Ridell
Läst 282 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-23 13:39



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Mycket vacker, man blir berörd ja.
2015-05-25

    ej medlem längre
Mycket mening mellan raderna.. Jättefin text!

Passar också på att berömma dig för din fina profilbild!
2015-05-25

  Lars Hedlin
Orden berör som en värmande havs vind :)
2015-05-24

  Rise Little One
"trots kyliga vindar emellanåt " underbart fin beskriving som väcker många funderingar bakom...
2015-05-24

  Hanna Mari Wallin
tålamod är en guda gåva,,,

så bra skrivet, tycker om!
2015-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat av dig!
2015-05-23

    ej medlem längre
En underbar och dyrbar kärlek.
2015-05-23

  KYREUS of Sweden
Värmande kärlek!
2015-05-23

  Nannie
fint
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell