Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låter oss rusas i pingst



oskuldsfull hägg
andas nyväckt
bomullsljuv


samsas med
lavendelklädd syren
som färgtjusar himlen

luften är mustig
och varm

likt moder jords
välsignade barm


och vi låter oss
villigt följa med

berusas av allt
som nu doftar
himmelskt

likt nyfödd
kärlek




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-23 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara värmande toner som berikar livet gott .)
2015-05-24

  Rise Little One
En underbar text som påverkar alla sinnen...
2015-05-24

  ULJO
Bra, mycket bra
2015-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat!
2015-05-23

  louisegirl
Underbart vackert i text och bild
2015-05-23

    ej medlem längre
jättefin!
2015-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell