Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en galning

han sa: jag är helt galen
i den här kanariefångeln

men den älskar mig inte tillbaka
titta här

den vänder bort sitt ansikte
varje gång jag närmar mig den

vad jag gör? ja vad gör man
med obesvarad kärlek

man älskar ännu mer
man älskar ännu mer




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar