Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken bakom var kanske något klarare än flödet i sig men hoppas det förmedlade innehållets innebörd och mening likväl förmår nå fram till dig ...


Att blott nöja sig med att vrida och vända ...

... på orden
förändrar inte i sig
någonting vare sig för dig själv
eller någon annan på jorden ...

Men!

Att sätta ord 
på tankar och funderingar
och befästa dem i skriftade former
kan såväl
sprida som utveckla dem
till tankar och funderingar
hos dem som tar dem till sig ...

... vilket kan 
bryta befintliga föreställningar
och uppfattningar om det mesta
vilket kan förändra
och utveckla nya normer ...

Sånt som på såväl kort
som längre sikt
kan förändra mångt och mycket
direkt och indirekt
för de allra flesta ...

... över hela jorden
men kanske just därför
så ock dig själv
och din syn på
men så ock respekt inför 
den inverkan de kan få och ha ...

... de skriftade orden ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-05-23 22:39



Bookmark and Share


  Margit Grell
När väl tankarna är satta på pränt får de en tydlig valör för den som nedtecknat dessa, något som också kan leda till en djupare förståelse av sig själv och samtidigt en vägledning för andra.
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP