Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga om njutning

 

Om man tar med allt i beräkningen

kommer det snart inte finnas något kvar.

Ingen upptäckarlust,

ingen spontanitet

För varför måste vi förutse allt, planera

som om tiden ska utnyttjas maximalt?

 

 

Värdet av att vara - kan man erövra det?

 

Konsten att njuta

har blivit

 

exklusivt




Övriga genrer av Agnes
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-04-17 10:53



Bookmark and Share


  Albert
värdet av att vara?
hmmm, ja vart tog det vägen
min katt vet... kanske
2006-04-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Agnes!

Intressanta funderingar du presenterar på ett bra sätt. Dina frågor skulle behöva beaktas av alla idag. MVH Fredrik
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes