Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn vid smutsigt hav

Jag var ett sandkorn
Vid havet
Solljus vågor
Frisk luft
Solen snälla bränn bort
det smutsiga vattnet
Som skvalpade över mig
en gång
En gång till
Reste mig upp tillslut vid sanden
Såg ut som bör sig
Stark ambitiös målinriktad "glad"
Så "glad" och stark
att du kände dig ovälkommen
Och välte en smutsig havsvåg över mig åter
Ligger kvar i sanden
Gåsvingar finns inte på mig
Ligger kvar där
Ensam igen
Förmodligen självvalt
Men tack för att du delade med dig
Tack för att du visar att
Jag hade någon slags påverkan
Det måste ju betyda
Att jag var lite mer
Än ett sandkorn





Fri vers av maia
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-24 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia