Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är glöden

 

 

Din varma personlighet

gör den här familjen hel.

 

Din karaktär är trygg

och beständig.

 

Din närvaro får oss alla

att falla in i harmoni.

 

När jag tvivlar på mig själv

så finns du alltid här.

 

Du är pusselbiten

som saknades.

 

Du är glöden i mitt liv.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-06-04 22:12



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Så här borde det vara i alla förhållanden !
2016-07-09

  Mike
Det är helt underbart att få en sån här vacker dikt. Du är allt som saknades i mitt liv och nu har vi tillsammans världens finaste familj och världens bästa Glöd. Du är underbar. Jag älskar dig.
2016-07-08

  Ingrid Trolle
En vacker dikt till
glöden, som du här
vårdar så väl
2016-06-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbara du
2016-06-05

  ULJO
Vårda den glöden varsamt det är en värme som är helig
2016-06-05

  Ninananonia VIP
Vackert..att ha den glöden så nära..

Dina ord är varma och fina..
känslig skrivna.. gillar...
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP