Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex och kärlek borde för fler än mig och några till vara någonting som hör ihop och inte går att separera från varandra ...


Att känna smärta i sin själ och sitt hjärta ...

... när någon man älskar 
lämnar en ensam kvar
eller
sviker för och bedrar med
någon annan ''mer'' underbar ...

Det är inget som 
kan liknas vid en kliché 
att uttrycka så
eftersom nog
de allra flesta av oss
med sådan erfarenhet
inom oss redan vet
att det är just så det é ...

... och att vi 
under våra liv
kommer att känna så
från och till
ibland mer sällan
men ofta tyvärr
lite då och då ...

Om du som jag
tycker att kärleken
har ett sådant värde i ditt liv
att svek och otrohet
för dig är otänkbart
då du vet hur ont det kan göra
och hur mycket det kan förstöra ...

Då vet du som jag
att inte utsätta någon annan
du möter i ditt liv
för något sådant eller liknande
otänkbart alternativ ...

Ett litet tips på vägen
mot den sökta lyckan i ditt liv
är det här ...

- Låt inte kåtheten i första hand
vara det som får dig i säng med 
någon som du i stunden fängslats av ...

- Känn efter först
om detta är någon som
du vill vakna tillsammans med ...

... varje dag framöver
under mer än överskådlig tid ...

- Det kan förebygga 
rätt mycken smärta
i såväl själ som hjärta
och ger er båda tid
till såväl äkta 
kärlek
romantik
som
åtföljande njutbar sinnesfrid ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-05-25 06:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk !

Om alla tänkte TILL innan de handlade...
What a beautiful world it should be
2015-05-28

  Margit Grell
Klokt budskap!
2015-05-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra brandfackla...kloka ord...
2015-05-27

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-05-26

  Hanna Mari Wallin
Klockrent! Peter :)

Gillar ditt budskap här

kram
2015-05-25

    ej medlem längre
Om alla tänkte så skulle det inte vara så mycket tragedier och krossade relationer.
Bra skrivet!
2015-05-25

  Ingrid Trolle
Kloka ord
2015-05-25

  Blomma-Stjärna VIP
svårt att gå genom livet utan kärlekssår- - - ett ideal är kravlös kärlek - frihet OCH trogen närhet!---- ----- det finns ställen där domen på den otrogne faller stenhårt-
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP