Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tankens våtmarker



Jag.
Vill inte.

Påstå
något

Andra
Inte ser.

Men kan inte
Låta bli. ..

När de rett
Sina bon.

Och häckat
Klart
Hos mig.

Så far Negationerna
sin egen väg. ..

Likt övergödda
Grågäss.

Mot
övervintring.

Någon
annanstans.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-25 06:06



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Måste nog påstå detta stycke text ger mig lust att skriva!

Min tolkning är djupt hemlig,tillika med djupt meningsfull för mig!

Tack att jag fick läsa!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP