Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansade till kärleken.

jag dansar på gator
och torg
in och ut ifrån människors
liv som någon iskall
personlighet med
ett ständigt jagande
efter kärlek

och jag dansar
för att hitta kärleken
jag kanske hittar den
på väg över övergångstället
och då
dansar
du med mig
för lyckan träffat dig
det kommer
vara
jag
som dansat in i ditt
liv
och jag kommer på
mig själv att jag
dansade på
gator och torg
i förgäves
för en tid
älskade jag
kärleken
men jag
märkte
att det var
så mycket
roligare att
dansa
in och ut genom
trappuppgångar.




Fri vers av Sofi
Läst 797 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-17 22:36



Bookmark and Share


  Nattljus
Dansa på du bara! :)
2008-11-27

  Johnny Chow
kärlek e knasig:D
2006-05-17

  Ellioth
du lyssnade på mig. :)
2006-04-19

    Hades Is Rising
Hehe. Allvar möter en lättsam ton.
Me like!
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi