Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack alla ni som läser och kommenterar mina texter!
Jag blir varm om hjärtat och en o annan glädjetår droppar!
En stor kram till er alla vill jag sända,
och hoppas att ni alla känner att ni är viktiga för mig
och säkert också för många andra.




Övriga genrer av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-25 10:26



Bookmark and Share


  stig wikman
NÄR DU SKRIVER
DINA TEXTER
OCH DIN POESI
KOMMER ALLTID
NÅGOT VACKERT
MED DÄR UTI.

kramfrånstig.
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP