Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tårfylld insikt


Förlåt men jag behöver en stadig kram nu..


så lätt att acceptera
att någon annan
inte mår riktigt bra

snubblar, faller
håller andan
en stund


men när
man själv

återigen

inte orkar
hålla styrkan
fången

svidande nederlag

är det så svårt
att ta till sig

jag trodde ju
mig vara stark nu


men nu är
det jag

som snubblar
faller och håller andan
ett tag




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 362 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-05-25 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att falla är inte att bli svag, det är att våga inse, att livet är inte så som man vill ha det, utan så som du gör det, mina tankar, kramar till dig!
2015-05-26

  Lars Hedlin
Det är ok att snubbla ibland vännen..Du är fin och bra som du är...Kramar om dig varmt <3
2015-05-26

  stig wikman
Okej , Teresia .
Här kommer en varm
kram å ett beröm till
denna text .

KRAM FRÅN STIG.
2015-05-26

  Hanna Mari Wallin
underbara Teresia

du som skriftar så vackert, sänder styrka mod och massor av värme
med en stor ödmjukhet inför dina ord i denna dikt.
2015-05-25

  louisegirl
Bra skrivet...
Styrkekram till dig <3
2015-05-25

  ULJO
Bra skrivet. Kram till dig
2015-05-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet som det är ibland. Utan att man ens förstår varför. Men nya tider kommer
2015-05-25

  KYREUS of Sweden
Håller om....
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Skickar en styrkekram.
2015-05-25

  Rise Little One
Att våga visa sina svagheter är att vara stark... Imorgon är alltid en annan dag!
2015-05-25

    ej medlem längre
Vackra tårfyllda ord om en styrka man önskar sig ha....men inte orkar leta efter.

2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell