Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

 

Där på rygg

hungrigt isär med benen 

Ligger

väntar

du

 

 

På någon 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som vill mätta dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 




Fri vers (Fri form) av wildrose
Läst 242 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-25 15:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet; om hunger ...
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose