Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkänslans sköra



I spegeln ser jag, glimten utav hennes fria vilja
Ovant stryker den sig längsmed hennes nakna kropp
duschmunstyckets tårar tar sig sakta ned mot kaklets gråa yta
och jag försöker nå hennes kind med mina fingrar

Ryggandes tillbaka, blicken krusar sig
när slöjan tar hårt tag
och hon kryper tillbaka in i skuggan
bakom mig









Fri vers av Baystream
Läst 179 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-25 17:31



Bookmark and Share


  Robin V
"duschmunstyckets tårar tar sig sakta ned mot kaklets gråa yta" - en fantastisk liten rad!
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream