Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad



jag saknar en ängel av renaste blod,
som lämnade mig plötsligt där jag stod.
utan att förvarna mig,
försvann han ur mitt liv.
den själ, jag längtat efter en lång tid.

jag saknar dig av hela mitt hjärta,
och jag hatar att bära min smärta.

jag ville höra dig gråta
när du var ledsen,
jag ville höra dig skratta
när du var glad,
jag ville höra dig prata
när du skulle vara tyst,
och jag ville ge dig min kärlek
till dig.

det enda jag ser nu,
är mörker.

jag väntar fortfarande på ljuset,
men jag älskar fortfarande Linus.

min ängel,
du kom och du for lika snabbt.


tomhet efter dig min älskade kusin,
massvis med kärlek bara till dig
finns levande i min kropp.
Och bara för att du inte lever,
så gör jag det.




Fri vers av såradsjäl
Läst 558 gånger
Publicerad 2004-09-08 20:10



Bookmark and Share


  ingen alls
Rätt så fin.
2005-04-17

    ej medlem längre

2004-10-19
  > Nästa text
< Föregående

såradsjäl