Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord, ljuva ord...

Ord, ljuva ord, de ger oss lyftet i livet
så fort bara nå´t av dem blir oss givet
för det har en så´n god effekt
att vi kommer igång
direkt med drivet!

Det goda spär på ännu mera gott
än om vi skällsord hade fått
för de hade bara tryckt ner oss ännu mer
nu ett uppåt ryck sker som ger
inte bara oss sol
utan även själen
i ljusets sken ler!

Och det känns så gott
när folk förstått att en elak pik
är kanske unik, men slår in i en
som en stor SPIK I KUBIK!

























Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-26 07:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord kan både lyfta upp och slå ner...bra ordat...
2015-05-27

    ej medlem längre
Upplyst och tänkvärt! Fyndigt och klokt!
2015-05-26

    Dan Myrbeck
Bra ordbruk
2015-05-26

  Lars Hedlin
Just så!
2015-05-26

  Ljusletaren
Sann och äkta livsglädje om hur goa ord sprids fort / kram

Ps Bra ordat!
2015-05-26

  ULJO
Ja ordet har stor betydelse över våra liv
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt