Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utredning

när avslutas utredningen
påbjuden av ledningen
leder till avledningen
slutledningen
vi tror
hur dum får man bli
är du med
är du här
är du
med








Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-26 20:35



Bookmark and Share


    Lars J
Denna tilltalar mig, bra diktat!
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP