Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pumphagel

jag lämnade den kluvna platsen i sätet bredvid dig
jag var hoppets magra spöke nyss återfött
och jag var lögnaren som sade att allt kommer bli bra
jag var den där sista fienden som aldrig dött

du var en magnet för allt rött fördärv
en benbruten luffare på väg söderut
du var min pappas rostiga gamla Mossberg
och du var den där dikten som till sist tog slut




Fri vers av 99knivesinside
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-26 20:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag gillar ditt språk
2015-05-31

    Lars J
Mycket bra diktat!
"och du var den där dikten som till sist tog slut" med ett perfekt avslut, tycker om!
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside