Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i världen

Flyga kan jag

men inte blinka som stjärnorna
i taket

Pengar har jag

men inte ångest som maskarna
på vägen

Glädje har jag men inte snöflingor

Sorg har jag men inte koraller

Vilsen kan jag vara

men aldrig som naturen

i våra händer




Fri vers (Fri form) av Den lilla tänkande
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-26 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande