Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går jag misste om något?



Vad är det vi finner oss i?
Vad är egentligen okej?

Vad är det vi accepterar
utan att vara medvetna om annat?

Jag utstår något varje dag

En daglig rutin kan vara så destruktiv
utan att man vet om det

"Jag kan leva med det"
har tappat sin betydelse

När man inte förmår att se utvägar
och andra alternativ




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 510 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-19 00:30



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Självbedrägeri och den gäckande sanningen
2017-08-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra tänkedikt, må du fånga in, det du vill.
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande