Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din glädje står i vägen


Att vara glad för din skull
när din glädje gör mig ledsen
är svårt

Din glädje är beviset
på den framgång som även jag
hade kunnat nå

Om inte du stod i vägen

Förlåt




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 497 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-13 23:06



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra ordat!
2017-08-15

  Petter Wingren
Bra hemlig oberättad berättelse, en rebus. Spänningen mellan vad äkta vänskap får kosta när den balanseas mot försmådd kärlek.
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande