Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kan gå och ta sig


Fenomenet OM är en ondskefull tingest
som drar ut på människans förhoppningar
Tills de spricker och går isär.

OM slingrar sig som en snara kring min hals

Om förhoppningen bryts
försvinner pallen under mig
och jag stryps




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 547 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-08 15:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Denna Om-sorgsfulla
Dikt ger en liten
Omgång inuti
Huvet att
fundera
över!
;)
2021-11-02

  Engel
Än värre: Som om.
2018-02-23

    ej medlem längre
någon som sa
att om fanns kunde man ro på ett järnspett över atlanten

grubblar över vem:
kom just på
JANTE

ett sätt att kunna förminska oss!

2017-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande