Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ämne kring vilket tankar och funderingar nog flödar inom oss alla var och en i tillräckligt riklig mängd för att det skulle kunna fylla bibliotek ...


Vänskap i verklig mening ...

... grundar sig på
och förutsätter
någonting väsentligt mer
än vad vi förmår att se ...

Någonting som 
skulle kunna liknas vid
 flöden av själslig energi
vilka söker finna varann
för att kunna få känna
någon form av förening

i asymmetrisk balans
över tid ...

Något som vänner
undermedvetet
och 
intuitivt känner
när de möter varandra ...

... oavsett var de befinner sig
och om de är omgivna
av oräkneligt antal andra ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-05-27 06:07



Bookmark and Share


  Margit Grell
"flöden av själslig energi" brukar ofta bestå när de väl infinner sig.
2015-05-30

  Magica VIP
Ibland kan vänskap uppfattas bara från ena sidan, liksom vissa människor kan missförstå varann och först senare förstå varann. Tror det är olika hur man ser på vänskap. Vissa är mer på sin vakt men kanske ändå passar som vänner, de kanske är för lika och det blir ett problem i sig innan de väl kanske lär känna varann, så det är inte så enkelt, även om jag önskat det vore så, men en (iallafall jag) sållar mer med åren, kanske låter kallt, men sant.
2015-05-28

  Ronny Berk
väl förda tankar om vänskaps vara och kunna, ja !
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP