Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit där hjärtepulsen intensivast slår


mina fingertoppar
famlar vilse
på upptäcktsfärd
över din nakna kropp



likt de glömt
fastän de vandrat här
så många gånger förut

snubblar in på
nya spår


finner spänningar
trots dagar, månader, år
spunnit tiden
som blivit vår

så hittar vi ständigt
nya lustfyllda vägar
som leder dit
hjärtepulsen intensivast slår




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 329 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-27 06:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sitter och ler varmt...<3 Man riktigt känner toner av vacker värme från texten <3
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Härligt positiv text!
2015-05-27

    Dan Myrbeck
Härligt skaldat om något väldigt viktigt - att finna nya vägar.
2015-05-27

    ej medlem längre
Vackra ord.
2015-05-27

  Rise Little One
Det är så man önskar sig ...underbart att det blir verkligt...
2015-05-27

  Ronny Berk
vackert, i bild och text ...
2015-05-27

    ej medlem längre
Så härligt att läsa..
2015-05-27

  ULJO
Kärlekens sköna attribut
2015-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell