Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


det är tungt idag


Det är tungt idag,
snälla jag är så sugen.
Det är tungt idag,
snälla jag ber om ursäkt.
Det är tungt idag,
men jag känner mig så lycklig!
Det är tungt idag,
förlåt mig,
jag trillade dit igen.
Det är tungt idag,
snälla släpp ut mig!
Det är slut idag,
snälla säg hejdå.




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-15 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki