Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Kom hem igen !



din havsblå längtansblick
finner svar i min

mina fingrar
flätas till ett
med dina


och våra läppar
bildar gryningsdagg
mot varann

när du ömt
följer vägen hem
längs mina höftben


då när dagen
gått på knä
för natten

för länge sen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 272 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-28 10:20



Bookmark and Share


  aol
Vackert kärleksfullt strålar din dikt
2015-05-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt vacker kärlekspoesi från din penna!
2015-05-28

    Dan Myrbeck
Vackert, innerligt, kärleksfullt.
2015-05-28

    ej medlem längre
Ädel vacker kärlekspoesi.
2015-05-28

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver fint om kärlek!
2015-05-28

  Lars Hedlin
Ljuvligt som livet självt! :) kram
2015-05-28

    ej medlem längre
Så ljuvlig,

'våra läppar
bildar gryningsdagg
mot varann'
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell