Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hålla sig på ett sakligt plan kan förhindra en hel del konsekvenser som med säkerhet skulle uppstå om tankarna fick rotera allt för fritt i de olika rums och tids-dimensionerna ...


Ibland gör det för ont inom ...

... för att ens tänka på
det som ligger till grund 
för den smärtsamma ledsenhet
vilken ständigt pockar på
att sin del av uppmärksamheten få ...

Ibland hjälper 
när ingenting annat finns att göra
en effektivare modell av distraktion
för att kunna gå vidare 
mot framtiden i allmänhet
och
morgondagen i synnerhet ...

.I stunden handlar det 
allra mest om
att finna den distraktion
vilken efter viss modifikation
passar bäst för ens egen person ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-05-28 18:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket fint och välordat om smärta med känsla skrivet
2015-05-29

  Blomma-Stjärna VIP
en dag kan förflyta, ögonblick för ögonblick - och steg för steg - att ta Nalle Puh i hand, är inte fel
2015-05-28

  Ronny Berk
god poesi; som tankar om livs vara och kunna !
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP