Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likväl kan jag ej förlika mig ens med möjligheten att helt enkelt ge upp - ty jag älskar livet och mina älskade barn alldeles för mycket för att vara villig att lämna dem en endaste dag tidigare än jag måste ...


Sökte råd och stöd ...

... genom att ställa
en synnerligen öppen fråga
med avseende på
vilka förutsättningar och möjligheter
det finns för 
att stöd och hjälp
för att ta mig ur min situation
kunna få ...

Tystnaden som mötte mig
var så fullständig
och absolut total
att den till dess omfattning
i det närmaste 
skulle kunna beskrivas
som universal ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-28 19:15



Bookmark and Share


  Lärling
Fruktansvärd grymt.
2015-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt att det ska behöva vara så...
vart har medmänskligheten tagit vägen...?
2015-05-30

  Carl Mikael Fäldt
När allt var som djupsvart beck-vart steg tyngre bly-hade jag förmånen att finna vänskapen i dess, för mig, sanna skepnad!

Kram min vän!
2015-05-29

    ej medlem längre
Det är nog en mycket svår sak att försöka ge råd till någon, det kan bli så fel...
2015-05-29

  Magica VIP
Ja såna bemötanden är förjävliga, vad de än må handla om...kram!
2015-05-29

    ej medlem längre
Tystnaden = ett svar ingen kan ge eller vet något om
2015-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
fruktansvärt att se sig så övergiven - och ändå - troligt och igenkännbart för de flesta - som då får fiska efter en styrka de inte visste fanns - eller gå under -
2015-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP