Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönväver våren

 

 

Sinnet söker tröst mot svärtan

letar sig ut i det läkande gröna

Ögonen väver med blicken

från gullgrönt till rost

från ljusbrunt till grönblått

ett lapptäcke av vårverk

Tankarna vilar

lägger ett plåster om slitet

och det nötta

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-28 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns lite Lagerkvist om detta. Vackert skrivet.
2015-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart diktat...det gröna är verkligen läkande...
2015-05-30

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
grönet läkefärgen
nådeskimmer över
sorgsen jord
instämmer helt
2015-05-30

  Annie b'larsson VIP
Mycket fin dikt om var trösten finns. Ibland glömmer vi stadsmänniskor varifrån vi kommer. Ingenting läker, som den.
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP