Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det goda ljuset

ljuset flyter
genom gardinerna

kittlar ögonlocken
stryker milt
över pannan

nu gäller:
att väva in det goda ljuset
i hela sin varelse

så det mörka
skingras
försvinner

nu gäller:
trycka sommaren
intill sig

låta själen
dra lyckliga andetag
i skir grönska
och genomlyst rymd




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 329 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-29 13:30



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
väva in det goda ljuset
var en bild som jag tog till mig.
Det ska jag försöka ta med mig ikväll.
Tack.
2016-08-06

  Sommarina VIP
vackert om längtan efter sommarljus och värme
2015-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2015-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fint diktat om att ta till sig det vackra runt omkring oss. Och låta mörka tankar skingras.
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll