Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina båda bidrag till Svenska haikusällskapets haikuverkstad idag.


Haiku x 2, maj-15

 

Maskrosbollar
vinden löser upp
gråa moln


Kylig morgon
marken alldeles vit
av körsbärsblom

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 589 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-05-29 19:49



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fina!
2015-06-02

    jesse james
Fint skrivet.Gillar speciellt haiku nr2/jj
2015-06-02

  petter rost
Väldigt mycket maj, båda två. Fullblodshaiku(!).
2015-05-30

    ej medlem längre
Helt utmärkta haiku!
2015-05-30

  in effigie VIP
Vackert natursceneri i ord.....
2015-05-30

  Gunnel Eriksson VIP
Bra båda. Nummer två tydligare
och rad tre överraskande.
2015-05-30

  Ponkla
Fina!
2015-05-30

  Deva
Fina, båda två. Enkla och tydliga bilder!
2015-05-29

  Ronny Berk
väl formulerade haiku !
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H