Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(målade jag igår)


Måla mig varm

piska mig
vacker

med din
blick


likt dina fingrar
och din tunga
målar mig varm

och din puls
dunkar djupt
inom mig


ty det får livet
att viska

att allt
ordnar sig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 329 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-05-30 09:36



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
sensitiv och skört...
2015-05-31

  Ronny Berk
fin tavla till den poesin !
2015-05-30

    ej medlem längre
Sensibel och vacker!
2015-05-30

    ej medlem längre
Bedjande vackra är dina ord...griper tag om hjärtat att läsa.
2015-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Samhörighet till glädje och tröst!
2015-05-30

  Rise Little One
Texten andas liv, närhet och passion ...
2015-05-30

  Lars Hedlin
Så vacker och sensuell i evighets värme :)
2015-05-30

  KYREUS of Sweden
/or:/

ARS AMORATA
2015-05-30

  KYREUS of Sweden
Pazzione Amorata
2015-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell