Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina älskade barn


Morsdag


dagen till
ära


jag lite extra
tacksam är

att jag er alla
och en var
varsamt i väntan
fick bära

att ni fick mig
att bli mamma


jag kan inte nog säg
hur mycket jag
Älskar

dig
dig
dig
dig
och
dig


ni alla fem
bor för evigt
i mitt hjärtas hem




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-31 07:20



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Annorlunda och fin
hyllning!
2015-06-02

    ej medlem längre
Fin kärlek. .
2015-05-31

    ej medlem längre
En kärlek som består på livstid. Underbart att läsa.
2015-05-31

  Lars Hedlin
Underbart varm och full av kärlek <3
2015-05-31

  ULJO
Fin hyllning till en älskad mor
2015-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att läsa just idag!
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell