Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en regnig och blåsig dag idag ... - Ingen ursäkt i sig, men en förklaring så god som någon annan för mig ...


Det finns sådana man kan lita på ...

... Människor
som inte bara snackar
utan som står kvar
när alla andra går ...

Men de kunde vara fler ...

Tycker mig vilja minnas
att jag under året som gått
rätt ovanligt många på vägen
möta har fått ...

Eller ...

... kanske är det
mitt optimistiska hjärta
och min socialt välvilliga natur
som skriver om dessa upplevelser 
och låter fler än vad jag vill minnas
vilka jag borde ha sorterat bort
få vara kvar 
bland dem om vilka
jag numer valt att minnas mest gott ...

Men ibland är minnet i sig
omedvetet medvetet kort ...

Kanske en överlevnadsteknisk grej
jag utvecklat genom åren
för att kunna vända blicken bort
från de skrymslen och vrår
inom mig

vilka rymmer sånt 
som förorsakat 
men också underhåller
nya och gamla infekterade själsliga sår ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-31 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP