Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivarvän uttryckte så tydligt vad många andra tidigare uttryckt med avseende på varför de ej längre publicerar så mycket här ... Skrev följande till min skrivarvän som jag tycker fler bör läsa ...


Till en och annan medlem som slutat skriva ...

Vännen min,
jag tycker du ska börja skriva här igen!
Du skriver bra
och tillför så himla mycket
som gör det trevligare
och intressantare att vara aktiv här ...

Det finns effektiva motmedel
mot mindre trevliga
och ibland direkt
idiotiska och elaka påhopp
såväl
i kommentarer till våra texter
som i interna brev
vi finner oönskade i våra inkorgar ...

Den väsentligaste är när det gäller kommentarer ...
- Ta bort oönskade kommentarer!
- Gå inte i svaromål
utan låt din tysta ignorans tala sitt eget språk ...

När det gäller interna brev och kommentarer
- Ignorera,
dvs svara inte på oönskade otidigheter!

Att vi som har någonting att säga
och förmåga att uttrycka det i skriftade former,
väljer att sluta vara aktiva här
på grund av den förhållandevis lilla minoriteten
idioter och andra otrevliga individer,
är ingen bra lösning!

Det är ju vi som gör poeter.se
till någonting som är
bra, intressant och utvecklande
att vara aktiv medlem i!

Lägger vi av
så låter vi idioterna vinna
när det är de som borde försvinna ...

Saknar din aktiva närvaro, min vän!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-05-31 14:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra brandfackla...den borde alla läsa...
2015-06-03

    Ken Cassel
Bra Peter :-)

gillas

Allt gott till dig

Ken
2015-06-01

  Carl Mikael Fäldt
Som du vet delar jag din uppfattning med visst förtydligande dock!

De som tillslut väljer att lämna sidan gör det troligen av den anledningen, att det krävs ett flertal vänliga kommentarer för att upphäva/neutralisera en obehaglig/elak/korkad dylik.

Dessutom är Blockfunktionen absolut nödvändig om man verkligen vill bli av med plågoandar!
2015-06-01

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet !
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP