Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns nog många tolkningar att lägga i dessa ord ... Fingervisning: Jag är en obotligt optimist och har så alltid varit, om än jag med åren har kommit att komplettera med flytväst ...


När söndagen nu närmar sig kvällningen ...

... och den gångna veckan
kan börja summeras vid sitt slut ...

... börjar ett litet frö
av hopp om en bättre framtid
gro, växa och slå rot
i varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig ...

En framtid
vilken redan efter midnatt
obevekligen med absolut säkerhet
kommer att ta vid ...

Då är den gångna veckan
redan över och absolut säkert förbi ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-31 18:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att du är en optimist...det behöver man vara i denna världen...
2015-06-03

  Carl Mikael Fäldt
På resan in i framtiden kan det vara skönt skapa en upplevelse av ett"NU"
I vilket reflektion och eftertanke blir ett slags paus i tidsflödet.
2015-06-01

  Blomma-Stjärna VIP
en underbart vild bild och texten därtill får mig att le åt mig själv - för alla de gånger i livet jag tänkt "imorgon blir en bättre dag"
2015-05-31

  Ronny Berk
tycker om bilden - och de tankar som föder dessa ord ...
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP