Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Skulle du andas fjärilslätt mot min hud


om jag skulle
våga visa för dig

att jag under
mitt leende

och bortom mina
krystade andetag

inte alls är
sådär stark
som du tycks tro


skulle du finnas
för mig då ?

skulle du andas
fjärilslätt mot
min hud


och famna
mig varsamt

likt natt
kysser dag


eller skulle du
inte kunna förstå

utan blott
vända dig om
och gå...




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-01 06:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om, ja !
2015-06-04

  ULJO
I sann och äkta kärlek kan man inte vända sig och gå.
2015-06-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om att våga visa sig i svaghet.
2015-06-01

    Dan Myrbeck
Blott den starke
vågar visa svaghet.
2015-06-01

    ej medlem längre
Ibland kräver kärleken styrka och mod...
2015-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Det är då som kärlek och vänskap prövas!
Bära eller brista?
Bra text att läsa och begrunda.
2015-06-01

  Lars Hedlin
En längtan och samtidigt en rädsla..Känslan stark i din text! Varm kram <3
2015-06-01

  stig wikman
Väldigt fint
Teresia .

Värd en stor APPLÅD .

KRAM.
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell