Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå´n som har ett svar...

Jag läser boken "Murder´s little sister" skriven
av Pamela Branch. Den handlar om två tidningar
"Me" och You" och personalen som jobbar där...

För "You" arbetar Enid Marley. Chefredaktör är
hennes man Egon, han har en affär med en annan
kvinna, hon tänker låtsas ta livet av sig, så kanske
han upptäcker vad han har i henne. Hon öppnar ett
fönster, känner då att en hand griper tag i hennes
ben, hon åker ut och faller ner på gatan...

Det visar sig sen att hon ramlat på en kvinna som
gick precis på gatan nedanför henne när hon föll...

Hon klarar sig otroligt nog, men kvinnan som hon
föll på körs till sjukhuset i ambulans... Hon själv
tar en taxi hem... När kvinnan som skadats
kommer till sjukhuset frågas hon: -Vad har hänt?
Hon svarade: -Jag tror blixten slog ner i mig...

När staben på redaktionen får veta vad som
hänt inser de ju att de måste skaffa en vikarie
tills vidare. Hennes frågespalt är ju så populär!
Hon får tusentals brev och mail om dagen...

Då har en anställd en tvillingbror som går
utan jobb... Föreslår honom som ersättare...
Redaktören säger ja. Han kallas dit och
får massor av frågor bland annat denna:
-What´ s wrong with the following sentence?
A young anaconda was found in a bunch
of bananas at Bristol on Friday?
Killen svarar: -I don´t know...

Nån här som har ett svar...









Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-01 10:19



Bookmark and Share


  ULJO
Får nog läsa boken för att få full förståelse
2015-06-01

  Lars Hedlin
Svaren kanske blir lika många som frågorna!
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt