Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket att leva och dö för


där kärleken ligger på topp

Den som inger en smula hopp

För tappar man bort den måste man genast försöka

finna den igen

Hitta den

För kärleken är din bästa vän vart du än ger dig hän

Det går inte att komma ifrån

Den som kan överbringa många hinder

bara du är ödmjuk och god

och len

Gör inte en fluga förnär

Så när hon går förbi så känner du dig bara kär

Allra helst här på Österlen

Vilket i sig är värt att leva och dö för

så som det sig bör

Det är bara att tuta och kör i kärlekens tecken...

Ken Cassel
1/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-01 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek å skinn på näsan. Är fina gåvor, vi skall inte gå under ju!
2015-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...visst finns det mycket att leva för...dör gör vi sen...:-)
2015-06-03

    Jenny C
Det är lite närmre till himlen från Österlen, i alla bemärkelser. Fin text!
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel