Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens vindar blåser

Det blåser förändringens
vindar.
Bort med det gamla
förlegade.
Blås bort all girighet
och högmod.
Förstå att vi lever i system,
beroende av varandra.
Den som tar mer utarmar
någon annan.
Blås bort storhetsvansinnet.
Låt oss förstå helhetssyn.
Naturen slår tillbaka med stor kraft
för att gång på gång skapa balans.







Fri vers (Fri form) av WyS VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-01 18:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA precis just så! kram
2015-06-02

  M M Mannheim VIP
Ja hoppas att det blir förändring till set bättre.
Vi är beroende av naturen och naturen av oss.,
2015-06-02

  Marja-Liisa Koski VIP
-Av varandra, skulle jag skrivit.
2015-06-01

  Marja-Liisa Koski VIP
Precis som du skriver, lever vi i ett system, beroende med varandra. Bra om man inte glömmer bort detta.
Bra skrivet!
ML
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP