Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära skugga

Såren efter dig
har blivit många

Så ärren
börjar försvinna

Dags att lämna mig
Kära skugga

Jag vet inte när du bäddade
in dig hos mitt hjärta

solen behöver plats

Du är inte välkommen mer
Det kletiga smutsiga har torkat ut sig

Vad vill du mer?
Vad vill du ha?

Lämna mig




Fri vers av maia
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-01 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia