Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mållös


Får inte fram ett endaste ord

Är smått chockad

Har nog aldrig någonsin sett någonting så vackert

på ett avstånd säger en passagerare

till stjärnriddaren när de båda i stjärnriddarens raket

lämnar våran Moder Jord

Planeten som är så blå och god och som svävar så fritt

i det annars så mörka kosmos

Ja, jag är glad över att jag kommer därifrån


Javisst är den vacker, svarar stjärnriddaren instämmande

för att i samma sekund bara trycka på gasen

så att de får upp farten

De är på väg upp till basen på månen

Månen som lyser full i natt med sitt gula blod...

Mållös!

Ken Cassel
3/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-03 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel