Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

ORD SOM BERÄTTAR
ORD SOM BESKRIVER
ORDEN SOM FLÖDAR
ORD SOM BERÖVAR

ORDEN GER MOD
ORD SOM GER KRAFT
ORDEN SOM TRÖSTAR
ORD SOM GER MAKT

ORD SOM GER FRID
ORDEN FÖR DIG
ORD SOM FÖRGÖR
ORDEN I MIG




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-03 14:43



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Härlig rytm och fint flyt i denna som bringar mening genom orden.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP