Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om din syster varit blind

Det är den vanliga historien:
den känslomässigt bortreste brodern
- hur många år under ett täcke av morfin?
Hur många krossade revben? Hjärtan?

Revben? Hundra.
Hjärtan? Ett.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 118 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-03 19:57



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Lätt att greppa och ta in.
klockren
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside