Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bra början på sommar

Vädret som varit
nix inget bra
konstigt
jepp stämmer bra

Men idag tog priset
trodde nästan fötterna lyfte från marken
och iskallt regn

Ingen bra början på sommaren
vädret vill nog
ge en ny typ av sommar




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-03 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värmen är på väg vännen :) kram <3
2015-06-04

  ResenärGenomLivet VIP
Idag har det mest varit vinden som ylat, men jag hoppas ändå på bättre dagar...
2015-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Vi i den industrialiserade västvärlden har förstört miljön med våra utsläpp och det har i sin tur påverkat väderleken.
Detta förutsades redan av profeten Jeremia i Gamla Testamentet.
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson