Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är det mjuka och det okontrollerade



ja visst är jag rädd
varför skulle rädslan annars finnas

och visst är jag modig
varför skulle modet annars finnas

i det mötet
släcker vi mörkret
kastar oss ner i det iskalla vattnet

simmar genom att tala med varandra
vilar genom att byta plats

blir vad vi är genom att vila i varandra
mol tysta...blick stilla
låta havets vindar sköta resten




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-03 21:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det finns en skön och avspänd känsla i din dikt som jag gillar. Rubriken är också bra..du löser upp, befriar..
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP