Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto).. Alldeles speciell händelse/känsla igår vid havet..


Ett bevingat möte


jag möttes
av en guldhjärtad själ
idag

klädd i
vita vingar


lugnt svävande
över livliga oceanblå
havsvågor

som tydligt
viskade till mig

- du allt blir bra,
allt ordnar sig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 481 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-04 06:05



Bookmark and Share


  ULJO
Tjusit´gt skrivet, berörs
2015-06-05

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Underbar "betraktelse" med hjärtat i poesin. Man riktigt känner, hör och ser havsvågornas vändningar, alltid i samma "fibonaccis gyllene snittet", rörelser. Och sen den fågeln i vita vingar.. Avslutningen är helt suverän och får mig att rysa av välbehag och tröst: "- du allt blir bra,
allt ordnar sig "

applåder o Bo-Märke

KB

2015-06-04

    Dan Myrbeck
Underbart!
2015-06-04

    ej medlem längre
Som ett möte med en ängel. Vackert och berörande.
2015-06-04

  Rise Little One
Övertygande händelse!
2015-06-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar röst att lyssna till och bli tröstad av!
2015-06-04

  Lars Hedlin
Underbart...Känner verkligen magin i varje bokstav <3 kram
2015-06-04

  Hanna Mari Wallin
underbart skrivet hoppfull mitt i nödens tillfälliga stund

tycker mycket om!
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell