Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svänger ju


Får benen att börja studsa där man sitter

Får en att vilja ställa sig upp och börja dansa

Får en att vilja bjuda upp någon i närheten

Får jag lov?

Man måste ju våga chansa

För nu kan man inte längre sitta still då man börjar
'
att dansa för sig själv i vanlig stil

Det svänger ju om låten Last of the wild

med Nightwich på Live plattan

Made in Hong Kong

Eller vad säger du?

Gå in på spotify och lyssna nu...

Ken Cassel
4/6-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-04 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel